FONDO - Hyvän elämän perusta

 

Fondo tarjoaa terapia-, perheohjaus- ja kuntoutuspalveluita. Palveluihimme kuuluu myös työnohjaus, psyykkinen valmennus, PRT-ohjaus sekä alan koulutukset.

Erityisosaamistamme ovat neurologisiin vaikeuksiin liittyvät häiriöt sekä lasten ja nuorten psykiatriset ja käyttäytymiseen liittyvät ongelmat. 

Me Fondossa tuemme perheitä kokonaisuutena eri terapioiden ja ohjausmuotojen menetelmin.

  • pääkuva.jpg

Terapiapalvelut

terapiapalvelut  

Terapiapalveluita tarjotaan lapsille, nuorille ja aikuisille, joilla on mm. neurologisia erityisvaikeuksia, kehitysviivettä tai kehitysvamma, liikuntarajoite, vaikeutta oppimiseen liittyvissä valmiuksissa, kypsymättömyyttä tunne-elämässä, vuorovaikutus- tai kommunikaatiotaidoissa, pulmia käyttäytymisen säätelyssä ja tarkkaavuudessa.

Lue lisää  

 

Perhepalvelut

perhepalvelut

Perhepalveluita toteutetaan kokonaisvaltaisesti yhteistyössä lapsen ja hänen lähiverkostonsa kanssa. Erityisosaamistamme ovat lasten ja nuorten neurologiset ja psykiatriset pulmat sekä käyttäytymisen haasteet. Lapsen ja perheen lähipiirin voimavaroja vahvistetaan heidän asiantuntijuuttaan ja arvoja kunnioittaen.

Lue lisää  


Nettiterapia

nettiterapia

Nyt voit varata aikoja Fondon psykoterapeuteille myös nettiterapiana! Terapia toteutetaan salatulla etäyhteydellä, vaikka oman kotisi rauhassa.

Lue lisää